Adventurous Kate: reisblog
BES, LENTE & TIAS uit Brugge trekken met mama en papa (Nyk Dekeyser) in 324 dagen de wereld rond. Een avonturen tocht VOL ontdekkingen.

B.V.L.G.
Brugse vertellementjes
Dupslog
De eigenwijze tuin.
The Cycling Photographer: WOUTER COCQUYT is een jonge wereldfietser die reeds een 30-tal landen vanuit het zadel zag. Hij werd de jongste persoon om ooit Eurazië per fiets te doorkruisen. Van begin mei 2014 tot de zomer van 2015 zal hij Afrika van noord naar zuid doorkruisen. Volg de vooruitgang via de blog !

WOUTER COCQUYT:New plan! South and North America: here I come!.

JOHAN DEPOORTER
de oceaan over met de 'STAVAST' (zoon van JOHAN DEPOORTER)

Filet Pur : Veel inspirerende en feestelijke gerechten.
Hoochiekoochie
Hullabaloo
Joel's Blog: Joel is a contract computer consultant who also likes to have fun on the internet.

MAANDANS: Frank Van Laeken, Maandanser met een mening, journalist, communicator, levensgenieter, supporter, huisband, op Twitter actief als @FrankVanLaeken

Verbeelding: 32. Woont ergens tussen Leuven en Brussel. Creatief geval. Geeft overdag voornamelijk websites grafisch vorm bij Statik. 's Avonds prutst ze met stofjes, /strong>

Politique belge (et autres…) : Vous avez deviné, encore un blog de politique belge. Mais vous verrez que la vision d’un Français installé en Belgique et ayant vécu au Québec est assez originale.

De rechtzetting. Wij schrijven wat u leeest.

LVB.net
Salon van Sisyphus
Vestje

VICTA PLACET MIHI CAUSA :
Albeit lost, the cause does please me. Freely adapted from Lucanus, Pharsalia, after a saying by Marcus Porcius Cato. -------------------------al is de zaak verloren, mij behaagt ze--------------------- "[…] het is de taak van de pers om het gedrag van de overheid met kwaadaardig geschrijf te begeleiden" meende Karel van het Reve. Het is de taak van de blogger om de pers met een scheef oog te bekijken, kun je daar nu aan toevoegen.

Volume 12
Michel Vuijlsteke's weblog
Yet another blog
Madame Zsazsa

HANS VANDEWEGHE: 'It’s more fun to be a pirate, than to join the navy'
Ex-bobo and proud to be. Ex-columnist bij De Standaard. Journalist. Publicist. Terug bij De Morgen sinds mei 2014. Auteur van ‘Wie Gelooft die Coureurs Nog’. Opiniemaker. Docent ‘Geopolitiek van de Sport’ aan VUB en VIVES


Geschiedenis is publiek domein. Daarom delen de Leuvense cultuurhistorici graag hun ontdekkingen en hun ambities. Cultuurgeschiedenis.be wil een etalage zijn van een open wetenschap. Er is plaats voor de verwezenlijkingen van recent onderzoek, voor geestdrift en verontwaardiging, voor bewondering en verwondering.
CULTUURGESCHIEDENIS.BE is een initiatief van de onderzoeksgroep Cultuurgeschiedenis vanaf 1750 aan de KU Leuven.

Blog van de familie Ottenbourg-Holsbeek, verhuisd van België naar Tahiti (sinds 2004) en nadien naar Dubai (sinds 2012). Van Sabena naar Air Tahiti Nui (ATN) en vervolgens naar Emirates (EK).
Van Tienen over Punaauia (PF), naar Dubai (UAE).
Een blog over ons leven en alles wat ons bezig houdt, interesseert... sinds 2005!

Une bretonne en Polynésie: Bienvenue sur ce blog pour découvrir, partager ma vie en Polynésie française, et mes vacances bretonnes en toute simplicité.

GARMIN
T-zine
Sofinesse
VELODROMEN - Neergepende dromen over de renner en zijn fiets.